• EU:n tietosuojaseloste GDPR Rekisteri- ja tietosuojaseloste (pdf)
  • Tiistaina 26.6.2018 otettiin vesinäytteet Vaskisaaren viereltä.
    ELY-keskukselta tullut vastaus levänäytteeseen Elijärveltä antoi seuraavan tuloksen:
    Aistinvarainen kuvaus: Näytevesi oli vihertävää ja vedessä oli selvästi havaittavia vihreitä hippusia.
    Mikroskopointitulos: Valtaryhminä olivat piilevät ja kultalevät. Näytteessä oli melko runsaasti myös Gonyostomum -limalevää sekä kohtalaisia määriä sinileviä.
    Eli näytteessä oli paljon muutakin (myrkytöntä) levää kuin sinilevää. Näytteestä löytyneet sinilevät voivat kaikki tuottaa myrkkyä.
  • Yhdistyksellä meneillään jäsenhankintakampanja. Rannoilla on paljon uusia mökkiläisiä, jotka eivät ole yhdistyksemme jäseniä. Muistathan puhua myös naapureillesi Elijärviyhdistyksestä. Liittymislomake löytyy nettisivun Jäsenhakulomake-osiosta.
  • Vesikasvuston niittoa kannattaa kysellä kesäisin Keijo Liskiltä, joka on useampana vuotena ollut elijärvellä niittohommissa. Liskin puh. nro 040-555 0003. Katso lisää "Kunnostushanke"-osiosta
  • Elijärviyhdistys on myös Facebookissa www.facebook.com/elijarviyhdistys

Kesä Elijärvellä